17/02/2008

Σεμινάριο: Εισαγωγή στην Αρωματοθεραπεία για τα Ζώα



Σεμινάριο: Εισαγωγή στην Αρωματοθεραπεία για τα Ζώα


Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για την αρωματοθεραπεία και τις εφαρμογές της με τα ζώα καθώς και να μάθετε πώς να παρέχετε στο ζωάκι σας μια καλύτερη ζωή τότε ελάτε στο διήμερο σεμινάριο αυτό στης 5 και 6 Απριλίου 2008 το οποίο διεξάγει η Μαίριλυν Πήτερς BSc MSc mIAAWE. Σάββατο 5 Απριλίου 2008 3μμ-8μμ και Κυριακή 6 Απριλίου 2008 10πμ-3μμ. Το σεμινάριο θα λάβει μέρος στην Πλατεία Αγ. Δημητρίου 13 στην Κηφισιά.

Η αρωματοθεραπεία είναι η χρήση αιθέριων ελαίων, που είναι αποστάγματα από ιατροφαρμακευτικά άνθη, βότανα, και δέντρα για την καταπολέμηση σωματικών και ψυχολογικών νοσημάτων προωθώντας έτσι την καλή υγεία, γερό ανοσοποιητικό σύστημα και την ευζωία.

Τα αιθέρια και τα ζώα

Τα ζώα στην φύση διαλέγουν ότι χρειάζονται από το οικοσύστημα στο οποίο ζουν για να επαναφέρουν ισορροπία στον οργανισμό τους όταν νοσεί. Εξημερώνοντας τα, και συνεπώς κλείνοντας τα μέσα στα σπίτια μας τους έχουμε αναιρέσει τις επιλογές αυτές. Αυτά, λοιπόν, στα αιθέρια έλαια, αναγνωρίζουν τις ιατρικές ουσίες και ενστικτωδώς διαλέγουν από αυτά όπως ακριβώς θα έκαναν στην φύση. Οι συνέπειες της σύγχρονης ζωής μας έχει σοβαρές επιπτώσεις που οδηγούν τα ζώα μας στην παθολογία και στην προβληματική συμπεριφορά. Έχοντας κάποια γνώση σχετικά με την συμπεριφορά και τα αιθέρια έλαια μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει τα θέματα του ζώου του.

Εδώ θα μάθετε:

1) Τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης του κατοικίδιου σας και την φυσική διατροφή

2) Τι είναι τα αιθέρια έλαια

3) Μια εισαγωγή για το πώς χρησιμοποιούνται τα αιθέρια έλαια με τα ζώα

4) γιατί τα δίνουμε

5) πότε μπορεί να χρειαστεί το ζωάκι σας αιθέρια έλαια

6) τι παθήσεις (συμπεριφορικές και σωματικές) μπορούν να καταπολεμηθούν με τα αιθέρια

7) Πώς να διαλέξετε τα σωστά αιθέρια έλαια για το ζώο σας με την τεχνική της κινησιολογίας

8) Τις ιδιότητες 20 αιθέριων ελαίων

9) Την ευκαιρία να βρούμε αιθέρια έλαια για ένα ζώο δικό σας και την ευκαιρία να ρωτήστε την Μαίριλυν σχετικά με το ζώο σας.

Βιογραφικό

Η Μαίριλυν Πήτερς έχει μεταπτυχιακό με θέμα την συμπεριφορά των ζώων και την πρόνοια τους (MSc Applied Animal Behaviour and Animal Welfare) από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Επιπλέων είναι αναγνωρισμένη διπλωματούχος αρωματοθεραπεύτρια για τα ζώα στο εξωτερικό όπου και διδάσκει (GEOTA και ΙΑAWE).

Κόστος Σαββατοκύριακου: 120 Ευρώ

Κόστος μονοήμερου: 80 Ευρώ

Προκαταβολή 50 Ευρώ με την εγγραφή η οποία δεν επιστρέφεται με τυχόν ακύρωση.

Η τιμή περιλαμβάνει 5 ώρες διδασκαλίας κάθε μέρα, καφέ, τσάι και ελαφρύ φαγητό.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Μαίριλυν στο mpeters@ark.info ή στα τηλέφωνα 210 8082795 και 6948835658. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τεθεί σειρά προτεραιότητας.